onsdag 11 mars 2009

Hänt och uppsnappat i NHL:

* Pittsburgh tror jag når slutspel nu - utan tvekan. Med Chris Kunitz och en ny segerhungrig Bill Guerin i laget, ser laget riktigt giftigt ut. Men ändå fram till bucklan - räcker det inte.

* Olli Jokinen. Vilken värvning. Äntligen kommer han till ett vinnarlag. Han Behövde bara någon träning innan han anpassade sig till den nya tillvaron. Kedjan med Mike Cammalleri och Jarome Iginla är ögongodis för vilken hockeyälskare som helst.

* Michael Nylander? Vilar Capitals honom till slutspelet? Eller varför tvingades han kliva åt sidan, trots att Alexander Ovechkin skadefrånvaro lämnade en plats öppen. Den här mannen har i alla fall en grym erfarenhet då det gäller att spela viktiga matcher. Och han kommer att vara given då det hettar till och är dags för slutspel.

* Teemu Selänne har hittat en grym kemi igen i Ducks. Sist man såg honom så här bra, var det med Andy McDonald och Chris Kunitz - säsongen då man tog hem bucklan.
De nya killarna heter Bobby Ryan och Andrew Ebbett - som båda spelat farmarlagshockey ihop. Vilket nu märks, då de båda hittar varandra som ler och långhalm på isen.

Äntligen lever hoppet igen om en slutspelsplats i Orange County.

Ducks ska vara bland de åtta bästa i väst då grundsäsongen summeras - inget snack om saken.