tisdag 3 februari 2009


Uppsnappat och hänt i hockeyvärlden:

* Brendan Morrison i Ducks var bänkad inatt. De yngre förmångarna börjar nu kliva fram i laget. Tänker i första hand på anfallarna Drew Miller från USA, kanadensaren Andrew Ebbett och förstås rookie-sensationen och amerikanen Bobby Ryan.

* Jaromir Jagr missar LG Hockey Games på grund av sjukdom. Ett litet bakslag för de som bestämt sig för att se hockeyturneringen live i Stockholm under helgen.

* Peter Forsberg, Peter Forsberg och foten. Comeback igen - i Modo denna gång, vilket jag tycker var ett jättebra val. Men i själva verket förstår jag inte varför han inte bara tränar och kör ispass i några månader för att sedan vara återställd och redo till 100, innan han går ut i media och redogör för en comeback.

Att gå ut och säga: -Jag kör med Modo resten av säsongen, höjer förväntningarna ännu en gång. Om det misslyckas nu, kommer ingen att bry sig om Forsberg i fortsättningen. Synd på en sån talang. Att ett fotproblem kunde ställa till det så?

* Ottawa Senators sparkar tränaren Craig Hartsburg. Cory Clouston, för närvarande coach i Ottawas farmarlag Binghamton Senators, tar över i Ottawa Senators. Men slutspel blir det inte i år. Men en rejäl förbättring kan vi i alla fall hoppas på.

* Dallas Stars var uträknade. Men. Laget har nu lagt i några extra växlar. De börjar se ut som de gjorde i slutspelet förra året. Äntligen! De gör med största sannolikhet upp om de sista slutspelsplatserna i Western conference - också i år.